Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса относно алфа 156 sw

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няколко въпроса относно алфа 156 sw

Здравейте колеги,
    нов съм във форума и имам няколко въпроса към вас:
    Първо искам да помоля ако някой има същия проблем да сподели как да го отстраня, задните седалки не могат да се заключат и много гадно скърцат и при по резки спирачки падат. Втория проблем е с датчика за температурата струва ми се, че не показва вярно температурата аз лично никога не съм го виждал да вдига повече от 90 градуса, та мисълта ми е дали да го оправя или няма смисъл. Също така виждам че има една червена лампа дали тя да ми е ориентир ако се качи много температурата?

Седалките ги блъскай мъжката назад да защракнат. При мен от 2-3 път става. Пробвай ги дали като ги дърпаш към теб се отварят, ако не, значи е станал номера
    Температурата е абсолютно нормална, ако държи постоянно 90 тогава си е за притеснение.
    Ако ти светне червената ламба, изключвай ДВГ-то веднага.

П.П.: Предполагам става въпрос за 1.9jtd 16V
    Mercedes S320 W220
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:11.

Comment

Не по скоро ме притеснява дали е нормално или датчика не работи като хората.

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Имам и още един въпрос към вас колеги, някои може ли да каже къде се намира филтъра на климатика и дали са два, понеже гледах фитилчета как се сменя и там е показан на две различни места. Аз съм с новия фейс и не знам къде да го търся филтъра .

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:11.

Comment

Working...
          X